Boulonois Coaching - rots in de branding

Boulonois Coaching - Testimonials

Wat zeggen anderen over Boulonois Coaching?


"Caroline Boulonois weet, door haar warme en positieve coaching en uitstraling, de vinger precies op de juiste plek te leggen.
Hierdoor kan ze als geen ander, iemand stimuleren, zowel op beroepsmatig als ook op persoonlijk vlak, waardoor mensen volledig ontplooien en beduidend sterker uit het coachingstraject komen.
Door haar out-of-the-box manier van denken blijkt zij een echte rots in de branding te zijn."


Wat is de bijdrage van de coach geweest aan jouw leerproces?
Caroline heeft de mooie gave gekregen iemand op zijn gemak te kunnen stellen en zich langzaam aan je te kunnen koppelen. Dit geeft een gevoel alsof iemand door jou ogen de wereld in kijkt en je rust kan geven in dat wat je bent tegen gekomen.
Waar blijkt dat uit?
Dat ik nu meer rust ervaar en nu doe wat belangrijk is voor mij.

Jacco.


"Caroline heeft een verbluffende mensenkennis, ze is messcherp, betrouwbaar, zeer deskundig en zeer stimulerend. Haar kracht is dat ze cliënten zelf laat ervaren en ontdekken. Dankzij haar betrokkenheid en geduld, voelen cliĆ«nten zich veilig en vertrouwd bij haar."


"Elke keer als ik bij Caroline was geweest voelde me ik herboren. Ze heeft me weer zelfvertrouwen gegeven. Mijn man vond altijd dat ik een heel ander persoon was als ik bij Caroline was geweest.
Dankzij Caroline ben ik anders gaan denken en veel positiever geworden!!"


"Caroline heeft vooral bijgedragen aan mijn effectiviteit. Door gesprekken en opdrachten heeft zij mij in de praktijk van alledag laten toetsen of mijn gedachten en gedrag effectief zijn. Ik heb hierdoor een periode van verwerking kunnen afsluiten en geleerd hoe ik in mijn werk meer kan bereiken. Ik hou tijd over en heb veel meer overzicht en plezier in mijn werk!
Ik heb mezelf weer teruggevonden!"


"Caroline Boulonois is een deskundige, professionele coach.
Zij is door haar achtergrond als arbeidsdeskundige ook een sparringpartner voor werkgevers. Haar aanpak is zeer effectief. Zij kan in een hele korte tijd mensen bereiken en inzichten geven waardoor zij in beweging komen en in hun kracht gaan staan.
Ik maak graag gebruik van de kennis en kunde van Caroline doordat ik erop kan vertrouwen dat wij voor een eerlijk tarief de allerbeste hulp voor onze medewerkers krijgen."